Strikket Domino sjal

  

Det er ikke tit, at jeg laver hverken gaver eller ting på bestilling, da jeg jo gerne selv vil bestemme, men der er selvfølgelig undtagelser. Det var et julegaveønske på et varmt sjal i vinterfarver denne gang.

Freeform ville ikke lige være sagen til denne person, og samtidig har jeg det jo ikke så godt med at lave tingene alt for ens eller at følge opskrifter. Derfor kom jeg i tanke om min ynglings strikketeknik “Domino”, som for mig ikke er kedelig at strikke, og man let kan designe selv.

Efter at have lavet en vejledning på papir, for at få et overblik og se, om jeg kunne få farverne og min ide til at harmonere, gik jeg i gang.

Selvfølgelig nåede jeg at ændre lidt på designet undervejs, men dette blev det færdige resultat. Strikket i kun 3 farver.

2 meninger om “Strikket Domino sjal”

 1. Wau hvor et det flot…. har du en opskrift på det…. ? Er nybegynder i domino, og faldt pladask for denne sammensætning.

  Mvh. Tina

  1. Hej Tina. Nej, jeg har ingen opskrift. Elsker selv at strikke domino. Hvis du finder et sted hvor den teknik er beskrevet, tænker jeg, at du let kan lave mit mønster efter. Husk mit slut-resultat er ikke helt som tegningen, men der er også et billede af det færdige sjal udstrakt.
   Held og lykke med det.
   Hilsen Lena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.